Cum trebuie să fie temperatura betonului?

Poate ca destul de des va puneti intrebarea care este temperatura pe care trebuie sa o aibe betonul si de ce starea vremii de afara influenteaza asa mult posibilitatea de a-l pune in opera. Tocmai din cauza acestei intrebari, astazi va vom spune cateva informatii referitoare la acest aspect si anume temperatura betonului.

In momentul transportului catre locatia unde va avea loc lucrarea clientului, betonul nu trebuie sa aiba o temperatura mai mica de +5°C.

In situatia in care, temperatura aerului este situata intre +5°C-3°C, temperatura betonului nu trebuie sa scada sub +5°C.

De asemenea, in cazul in care doza de ciment este mai mica de e 2400 kg/m3

sau se foloseste ciment de clasa 32,5 N (adica ciment cu caldura de hidratare redusa), temperature betonului atunci cand ajunge la locul de punere in opera trebuie sa fie mai mare de +10°C.

Este nerecomandata turnarea betonului la temperaturi sub -10°C.

La o temperatura de -3°C, betonul trebuie sa prezinte o temperatura mai mare de +10°C. Si de asemenea, se iau masuri corespunzatoare cu ar fi utilizarea cimenturilor care degaja caldura mare sau adaos de aditivi acceleratori de intarire si anti-inghet.

Echipa Transparent Beton va pune la dispozitie absolut toate tipurile de beton. Producem in propria statie, transportam si turnam!

Adresa noastra: DN2, Afumați-Șindrilița

Numar de contact:

0724 720 512

0757 592 459

0770 304 510

0770 304 550

Mail:  office@beton-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/transparentbeton

Instagram: www.instagram.com/transparent.beton

www.beton-bucuresti.ro

www.transparent-beton.ro