SERVICII

Productie Beton in statie proprie

Echipa Transparent Workers produce betoane, sape si mortare. De asemenea, oferim servicii de testare betoane pentru produsele livrate, de transport și de pompare a acestora.

Statia noastra de betoane, aflata în localitatea Sindrilita Afumati, langa Bucuresti, detine instalatii ecologice care respecta cerintele legale in domeniul protectiei mediului – emisii zero de praf si de zgomot. De asemenea, are capacitatea de a prepara betoane in conditii de temperaturi extreme. Cei 20 de angajati asigura servirea prompta si corecta a clientilor nostri.

Va invitam sa ne contactati si sa comandati de la noi.

Turnare Beton

Una din cele mai pretentioase si importante lucrari la constructia unui imobil este cea de turnare a betonului. De accea este important ca operatia de turnare a betonului, in special a betonului armat, esential pentru rezistenta constructiei, sa fie executata de catre o echipa bine pregatita si cu experienta in turnarea betoanelor pentru constructii.

Transport beton cu cifa
Pentru a impiedica segregarea betonului proaspat, noi punem la dispozitia clientilor servicii de transport cu autobetoniere (automalaxoare) moderne (cifa de beton are capacitate de 9 sau 10 metri cubi), dar ne deplasam si pentru o cantitate mai mica de beton. Impiedicarea segregarii este necesara pentru a asigura pastrarea caracteristicilor si a lucrabilitatii betonului.

Închiriere pompa 42 ml și pompa 36 ml

Echipa Transparent Workers ofera spre inchiriere, atat proprietarilor cat si constructorilor, inchiriere pompa diametru tubulatura 125 mm, lungime maxima pompare 42 ml, capacitate pompare 80 mc/ora.

Acest tip de utilaj acopera o gama larga de activitati: turnarea fundatiei, crearea stalpilor, a grinzilor, a centurilor, a elevatiei, turnarea sapelor, realizarea aleilor si multe altele.

PROGRAM

07:30 – 20:00

PROGRAM

07:30 – 20:00