Despre segregarea betonului

Pentru ca in domeniul constructiilor auzim foarte des despre “segregarea betonului”, astazi ne-am gandit sa va explicam cate ceva despre aceasta.

Betonul este un material obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate si apa, avand proprietati precum rezistenta, durabilitate si versatilitate.

Segregare betonului se defineste ca fiind un fenomen ce se poate produce chiar si in mod natural, fara intervenția exterioara, cauza acestui fapt fiind acela ca agregatele ce sunt amestecate in compozitie tind sa se separe gravitational prin propria lor greutate de restul pastei. Acest fapt se poate întampla si cu apa.

Efectul de segregare al betonului se poate tine sub control prin respectarea fiecarui pas in lucrarile de preparare a betonului si punerea corecta in opera.

Compozitia betonului, in speta ingredientele care se amesteca la statia pentru betoane conform cu reteta solicitata de client, poate influenta aparitia efectului de segregare al betonului.

Compania TRANSPARENT BETON isi prepara betonul(certficat conform RAD CERT-Organism de Certificare Produse) in propria statie, dupa retete verificabile, iar transportarea acestuia catre destinatia clientului se face cu ajutorul celor 5 automalaxoare pe care le detinem(capacitate 10 metri cubi).

Adresa: DN2, Afumați-Șindrilița

Număr de contact:

0724 720 512

0757 592 459

0770 304 510

0770 304 550

Mail:  office@beton-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/transparentbeton

Instagram: www.instagram.com/transparent.beton

www.beton-bucuresti.ro

www.transparent-beton.ro