Turnare de beton pentru piloti

In satul de resedinta al comunei cu acelasi nume din judetul Ilfov, Stefanestii de Jos, echipa Transparent Beton a efectuat o turnare de beton pentru piloti.

Pentru aceasta lucrare, clientul nostru a ales sa producem si sa transportam betonul din statia noastra.

Betonul folosit pentru acest tip de turnare pentru piloti a fost beton B400 C25/30.

Statia noastra detine instalatii ecologice care respecta cerintele legale in domeniul protectiei mediului (emisii zero de praf si de zgomot). De asemenea, preparam betoane in conditii de temperaturi extreme si producem beton certificat (de catre RAD CERT-Organism de Certificare Produse) si verificabil prin compozitia retetei (de catre laborator autorizat ISC grad II-SC INSTAL TEST SRL).

In prezent, detinem 5 automalaxoare(cife) moderne ce au capacitatea de 10 metri cubi si cu ajutorul carora transportam betonul catre locatia unde are loc lucrarea.

Suntem transparenti in ceea ce facem si punem accent pe calitatea oferita clientilor iar tocmai de aceea, fiecare automalaxor care pleaca catre o lucrare detine sigiliu, aviz de expeditie si trece prin controlul masei.

Turnarea de beton pentru piloti s-a efectuat la o pompa fixa.

Noi livram in Bucuresti si Ilfov si toate tipurile de beton necesare pentru constructia ta, le gasesti la noi(beton B150, beton B250, beton B350, BCR 3.5  cu aditivi etc)!

Adresa noastra: DN2, Afumați-Șindrilița

Numar de contact:

0724 720 512

0757 592 459

0770 304 510

0770 304 550

Mail:  office@beton-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/transparentbeton

Instagram: www.instagram.com/transparent.beton

www.beton-bucuresti.ro

www.transparent-beton.ro