Turnare placa pentru etaj

Echipa Transparent Beton s-a ocupat astazi de o lucrare care a implicat o turnare placa pentru etaj din beton, in Pipera, Voluntari.

Pentru aceasta lucrare, echipa noastra a produs beton, a transportat betonul produs in propria statie si a turnat cu ajutorul autopompei.

Statia noastra produce beton si in conditii de temperaturi extreme, certificat (de catre RAD CERT-Organism de Certificare Produse) si verificabil prin compozitia retetei (de catre laborator autorizat ISC grad II-SC INSTAL TEST SRL).

Transportul betonului catre aceasta lucrare s-a efectuat cu cifa (aceasta are capacitate de 10 metri cubi).

Turnarea betonului s-a efectuat cu autopompa (diametru tubulatura 125 mm, lungime maxima de pompare 42 ml, capacitate de pompare 80 mc/ora).

Indiferent de natura constructiei ce trebuie realizata, este foarte important sa tineti cont de clasa betonului folosita deoarece aceasta trebuie sa corespunda cu cea din proiectul tehnic de executie.

Pentru aceasta turnare, s-a folosit beton B350 C20/25.

Pentru oferta finala de pret beton B350, in functie de cantitatea necesara pentru proiectul dvs. si locatia livrarii, echipa Transparent Beton va sta oricand la dispozitie!

Adresa noastra: DN2, Afumați-Șindrilița

Numar de contact:

0724 720 512

0757 592 459

0770 304 510

0770 304 550

Mail:  office@beton-bucuresti.ro

Facebook: www.facebook.com/transparentbeton

Instagram: www.instagram.com/transparent.beton

www.beton-bucuresti.ro

www.transparent-beton.ro